AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:03:2023 07:27
PL-stjerne puster liv i Ancelotti-rygter

Noget af et hint fra Premier League-stjernen.


Det brasilianske fodboldlandshold har længe kædet sammen med en ny træner.

For efter det skuffende VM-exit til Kroatien i kvartfinalen, så lagde Tite hurtigt sin opsigning på bordet. 

Siden har de femdobbelte VM-vindere været uden en landstræner, hvor Carlo Ancelotti og Pep Guardiola har været de varmeste navne til at overtage.

Men nu har Manchester Citys målmand Ederson pusteg noget liv i Ancelotti-rygterne, da han har snakket varmt om et potentielt skifte som brasiliansk landstræner.

- Jeg har diskuteret ham (Ancelotti,red.) med Casemiro, Vinicius og Militao. Jeg fik at vide, at han er enestående, alle kan lide ham og har stor succes. Vi vil se i den nærmeste fremtid, om han er her eller ej.

- Der er en stor mulighed for, at han kommer her, så vi går efter et godt resultat, så han kan komme så hurtigt som muligt, sagde Premier League-stjernen.

63-årige Ancelotti er stadig på kontrakt i Real Madrid, men kan tidligere klubber som AC Milan, Chelsea, Everton, PSG, Juventus og Bayern München på cv'et.

LÆS OGSÅ: Premier League-dansker trækker sig fra landsholdet

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE