Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:04:2021 12:16
PL-profil om hektisk Deadline Day-skifte: Jeg havde 20 minutter

Raphinha fortæller om sit hektiske skifte til Leeds på sidste dag i sommervinduet.


Grundet pandemien var sommerens transfervinduet udskudt frem til den 5. oktober, og her skiftede Raphinha til Leeds.

Nogle handler på Deadline Day er mere hektiske end andre, og det var bl.a. tilfældet for Raphinha.

Kort efter en kamp blev han gjort opmærksom af ledelsen i Rennes, at han havde muligheden for at skifte til Leeds, og der skulle træffes en beslutning hurtigt.

- Bestyrelsen sagde: "Vi har accepteret et bud fra Leeds, og nu er det dit valg. Vil du skifte eller blive?". Hvis jeg ville skifte, så stod der er privatfly klar til afrejse mod England, hvor jeg skulle gennemgå et lægetjek, siger Raphinha til FourFourTwo.

- Jeg ville lyve, hvis jeg sagde, at det var en nem beslutning. Det var meget svært, og jeg havde 20 minutter til at give mit svar. Det er rimelig kompliceret, lyder det fra Raphinha.

Følg med på vores Instagram-profil, hvor vi også opdaterer på rygter, transfers, udtalelser, top 10-lister og meget mere:

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Et opslag delt af PLBOLD.DK (@plbold)


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED