AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2022 10:33
PL-legender med kritik: "Det går over min forstand"

Flere Premier League-legender forstår ikke, hvorfor Phil Foden ikke kom i aktion mod USA.


England spillede i går 0-0 mod USA, og det skal gå meget galt, hvis de ikke går videre fra gruppespillet.

Alligevel får Gareth Southgate kritik.

Det skyldes, at han ikke anvendte Phil Foden i en kamp, hvor England manglede kreativitet i det offensive spil, og flere Premier League-legender forstår ikke, hvorfor Manchester City-stjernen ikke kom i aktion.

- Jeg ved, at Foden ikke spiller, men det er virkelig en skam for England, at han ikke gør, fordi han er et kæmpe talent.

- Jeg synes, han er vores bedste spiller. Uden tvivl det største talent. Han bør spille på det hold, lyder det fra Gary Neville.

Jamie Carragher forstår heller ikke, hvorfor Phil Foden ikke har været mere i aktion.

- Det er helt forbløffende, at han forlbev på bænken, når kampen virkelig havde brug for hans kreativitet.

- Hvis jeg inden VM fik fortalt, at Foden kun ville have spillet 19 minutter i de første to kampe, ville min første tanke være, at han er skadet. 

Også John Terry er uforstående overfor, hvorfor Manchester City-stjernen ikke kom i aktion.

- Personligt ville jeg have gjort tingene anderledes, og at vi ikke har set Foden på banen i aftes går over min forstand. Han er en af vores bedste spillere og største talenter. Jeg ville elske at se ham på banen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE