AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2020 17:34
PL-klubber lurer på frikøbsklausul: Thomas Frank kan miste stjernespiller

Thomas Frank kan ende med at miste sin stjerneangriber, Ollie Watkins. Det skriver The Athletic.


Brentford er - med Thomas Frank ved roret - med i kampen om oprykning til Premier League.

Efter 41 kampe ligger de på tredjepladsen med fem og seks point op til henholdsvis Leeds og West Bromwich, der besidder de to pladser, der giver direkte oprykning til Premier League. Fra tredjepladsen og ned til sjettepladsen skal klubberne spille play off-kampe for at kvalificere sig.

Thomas Frank kan b.la. takke sin angriber, Ollie Watkins, for at være med i kapløbet, da han står noteret for 23 mål i denne sæson.

Flere Premier League-klubber har meldt deres interesse. Det gælder bl.a. Crystal Palace og Southampton, og de kan ende med at få ham forholdsvis billigt.

Ifølge The Athletic er der en frikøbsklausul på £18 millioner i Ollie Watkins' kontrakt, og det er ikke en pris, der skræmmer de to klubber.

Brentford hentede den 24-årige angriber i Exeter for omkring 15 millioner kroner, og dermed kan Brentford alligevel se frem til en stor fortjeneste, hvis de skulle gå hen og miste ham.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED