AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:11:2022 11:33
PL-direktør: "Derfor er Liverpool og Manchester United til salg"

Der er gode grunde til, at både Liverpool og Manchester United er sat til salg på samme tid.


Det har været en stor måned i Premier League, hvad angår potentielle klubsalg.

Ejerne fra både Liverpool og Manchester United har meldt ud offentligt, at man er åbne for salg af de to storklubber.

Men hvorfor kommer meldingen på nogenlunde samme tid? 

Det har en direktør fra en af de andre Premier League-klubber givet et bud på. Direktøren, som vil være anonym, er overbevist om, at det har noget med Super League-projektet samt Project Big Picture at gøre. Personen har udtalt følgende til The Times:

- Glazer-familien og Fenway Sports Group har begge været der i lang tid. Måske kigger de på det og tænker, at det er på tide at få nogle penge i kassen, udtaler direktøren og tilføjer: 

- Som tingene er nu, så er der mere risiko og fare, end de gerne vil have. Narrestregerne omkring Super League resulterede i stor skade - mere end de regnede med.

- Det, som det også har skabt, er større styrke mellem de andre 14 Premier League-klubber, og balancen for Big Six-klubberne er også skiftet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE