AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
22:03:2023 11:21
PL-dansker åbner døren for exit "Skal jeg lave et skifte, kan det måske blive til sommer"

Den danske Premier League-spiller taler ud om sin fremtid.


Christian Nørgaard har sagt, at han har en beslutning at træffe om sin fremtid efter denne sæson.

Det har den danske Brentford-spiller fortalt til EkstraBladet.dk

Premier League-danskeren har været en profil for Thomas Franks mandskab, hvor han har vist sit højeste niveau i en alder af 29 år, så hvis han skal nå en større adresse, så skal et skifte snart realiseres:

- Jeg er lige fyldt 29, er på mit højeste spillemæssige niveau. Skal jeg lave et skifte, kan det måske blive til sommer. Omvendt tror jeg heller ikke, at Brentford er interesseret i at sælge mig nu. 

- Det kan selvfølgelig også være, at jeg skal lave en endnu længere aftale med Brentford og pensioneres herfra, sagde den danske landsholdspiller til EkstraBladet.

Christian Nørgaard sagde også efterfølgende, at han håbede, at Brentford kan spille i Europa i næste sæson, hvor The Bees i skrivende stund befinder sig på 8.pladsen.

Nørgaard har kontraktudløb med London-klubben i sommeren 2025, hvor der er mulighed for at forlænge med yderligere et år. 

LÆS OGSÅ: Agent hinter Liverpool-exit

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE