AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
16:06:2019 14:35
Pires: Pogba bør blive i United og gøre arbejdet færdigt

Den tidligere Arsenal-stjerne Robert Pires mener ikke, at Paul Pogba bør søge væk fra Manchester United. Han har stadig meget at bevise, mener han.


Ifølge japanske journalister er Paul Pogba søndag kommet med udtalelser om, at han ønsker nye udfordringer.

Den 26-årige franske verdensmester har gentagne gange været linket til enten Real Madrid eller Juventus i jagten på de nye udfordringer.

Men står det til landsmanden og tidligere Arsenal-stjerne Robert Pires, så bør Paul Pogba blive i Manchester United.

- Mit syn på Paul Pogba er, at han er en fremragende spiller. Men jeg ved også, at især sidste sæson har været hård ved ham. Han blev købt for et stort beløb, hvilket har skabt et ekstra pres på ham.

- Det er muligvis svært for ham at tackle så høje forventninger, men det vigtigste i mine øjne er, at Paul Pogba fortsætter i Manchester United. Det er en af de største klubber i verden, og han har noget arbejde, som han mangler at gøre færdig. Når en klub har brugt så mange penge på dig, så er det fordi, at klubben tror på dig. Vis tilliden igen ved at præstere for klubben.

Robert Pires erkender dog også, at fristen for et Real Madrid-skifte kan blive for stort.

- Jeg ved, at Real Madrid og Zinedine Zidane ønsker at tilknytte Pogba. Og det kan blive hårdt at modstå, nu hvor Manchester United kun kommer til at spille med om Europe League-trofæet og ikke Champions League-trofæet.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED