Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Pierre-Emerick Aubameyang i chok-skifte?

Af Jeppe Augustsen
11.01.2023 Kl. 17:24
Pierre-Emerick Aubameyang bliver nu rygtet væk fra Chelsea.

Chelsea var nødsaget til at styrke offensiven sommervinduet, da man havde vinket farvel til Timo Werner, der skiftede permanent til RB Leipzig, mens man også udlejede Romelu Lukaku til Inter Milan.

Udover Raheem Sterling blev Pierre-Emerick Aubameyang også hentet til Stamford Bridge i en €15 millioner-handel med Barcelona.

Nu er der rygter om, at Pierre-Emerick Aubameyang kan være på vej tilbage til Barcelona.

Flere spanske medier – heriblandt AS – har i dag meldt, at Chelsea-angriberen er interesseret i et skifte tilbage til den spanske klub. 

Fabrizo Romano melder også, at Barcelona er interesseret i at bringe den 33-årige gaboneser tilbage til klubben, men det er ikke helt ligetil.

– Er blevet fortralt, at Barcelona vil elske idéen om at bringe Aubameyang tilbage, men kun hvis det er på en fri transfer, en anden løn og hvis Memphis Depay skifter, skriver Fabrizio Romano.

Pierre-Emerick Aubameyang er også blevet rygtet til Atletico Madrid, men det skifte er ikke muligt i dette transfervindue.

I FIFAs reglement lyder det, at en spiller godt må registreres af tre klubber i løbet af en sæson, men kan kun spille officielle kampe for to af klubberne.

Det har han allerede gjort med Barcelona og Chelsea, og derfor er et skifte usandsynligt, da Atletico Madrid i så fald skal hente ham, men uden at kunne bruge ham.

Tidligere i dag kunne Chelsea offentliggøre signingen af Joao Felix – Læs detaljerne om skiftet her.

LÆS OGSÅ: Afsløring: Chelsea har disse fem spillere på ønskelisten 

LÆS OGSÅ: Superliga-stjerne takker nej til Brentford og Liverpool

Annonce