AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 15:44
Phil Jones: United klarer sig uden profilerede trio

Phil Jones er overbevidst om, at Manchester United klarer sig uden sin profilerede trio i søndagens kamp mod Middlesbrough.


Søndag skal Jose Mourinho og Manchester United en tur til Riverside Stadium og møde oprykkerne fra Middlesbrough, der tidligere på ugen fyrede manager Aitor Karanka. De Røde Djævle tager til kampen med en stor portion selvtillid i bagagen, da de er gået ubesejret fra banen i de seneste 17 Premier League-kampe. 

Til søndagen opgør må Jose Mourinho dog se bort fra tre af sine profiler, da både Zlatan Ibrahimovic og Ander Herrera er ude med karantæne, ligesom Paul Pogba pådrog sig en mindre skade i torsdagens Europa League-opgør mod russiske Rostov. Fraværet af de tre profiler bliver dog ikke et problem ifølge Phil Jones:

- Middlesbrough har netop fyret deres manager, så det bliver en svær kamp for os, fordi spillerne skal ind og bevise deres værd. Samtidig mangler vi tre profiler, men det bliver ikke et problem, siger den engelske forsvarsspiller og tilføjer:

- Vi har en rigtig bred trup og har derfor spillere, der kan overtage pladserne fra de fraværende spillere, så jeg er ikke nervøs, slutter Phil Jones. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED