AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:12:2018 16:28
Pessimistisk Sarri: Jeg ved ikke hvordan man slår Manchester City

Maurizio Sarri erkendte til fredagens pressekonference, at han endnu ikke har regnet ud, hvordan man skal slå Manchester City.


Maurizio Sarri har forhåbentligt et trick eller to i ærmet til topkampen mod Manchester City lørdag, men The Blues-træneren erkendte til fredagens pressemøde, at han stadig ikke ved, hvordan man skal kunne slå et hold så suverænt som Pep Guardiolas City-mandskab.

- Det er en svær kamp mod det måske bedste hold i Europa. Det er en udfordring, og lige nu er det umuligt at slå dem over en længere periode, men alt kan selvfølgelig ske i en enkelt kamp, fortalte Chelsea-træneren, som har en dårlig historik mod Pep Guardiola.

Adspurgt af de forsamlede journalister om, hvordan man slår Manchester City, svarede Sarri således:

- Jeg ved det ikke. Jeg har tabt alle mine kampe mod Guardiola, så jeg ved det ikke. I må spørge en anden end mig.

Manchester City er ubesejrede i Premier League, så Maurizio Sarri kan trøste sig med, at han ikke er den eneste træner, som endnu ikke har knækket koden til at slå Manchester City.
 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED