AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
05:11:2022 11:29
Pep Guardiola udpeger: Disse syv hold kan vinde Premier League

Pep Guardiola mener, at der er syv hold, der kæmper med om Premier League-titlen.


Arsenal topper i skrivende stund Premier League med 31 point og har to point ned til Manchester City, som er de nærmeste forfølgere.

Dog kan Manchester City med en sejr lørdag mod Fulham gå til tops, hvor The Gunners først skal spille søndag mod Chelsea på Stamford Bridge. 

Dog selvom det i skrivende stund ligner et kapløb mellem de to mandskaber, så føler Pep Guardiola, at der er syv hold, der kæmper med om Premier League-titlen.

Her blev spanieren nemlig spurgt, om hvilke hold, han føler, som er med i kampen om det engelske mesterskab, hvor han udpegede:

- Jeg ville sige Arsenal, Manchester City, Chelsea, Newcastle, Tottenham, Manchester United og Liverpool, sagde Guardiola ifølge Daily Mail.

- Liverpool har den samme manager og trup, som tidligere kunne vinde 18 sejre i træk, så hvorfor er de ikke i stand til at gøre det igen?

- Newcastle spiller ikke i Europa, og når det sker, er det en stor fordel, når man kommer i de sidste måneder med energi. De har en god manager, spillere i topklasse. Den måde, de laver intensitet uden bold på, er så imponerende, presset højt og de går med rigtig rytme. Jeg forestiller mig, at de kommer til at blive der i lang tid. 

Der er kampstart mellem Manchester City og Fulham klokken 16.00 

 
 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE