AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:07:2022 12:18
Pengeproblemer mellem Barcelona og de Jong: Derfor trækker handlen ud

Problemer mellem Frenkie de Jong og Barcelona er også med til at trække handlen ud.


Det er ikke kun forhandlingerne mellem Barcelona og Manchester United om Frenkie de Jong, der trækker handlen ud.

Marca beretter nu om et økonomisk udestående mellem Barcelona og Frenkie de Jong.

Barcelona endte i store økonomiske problemer, da pandemien brød ud i starten af 2020, og det resulterede i, at man var nødt til at genforhandle spillernes lønninger, som gik ned i løn for at få klubben til at overleve rent økonomisk.

Den spanske avis beretter, at den hollandske midtbanespiller skrev under på en kontrakt med en årsløn på €14 millioner i 2019, men pga. pandemien gik han ned til en årlig løn på €3 millioner i 2020/21-sæsonen, hvorefter han fik €9 millioner i sidste sæson.

Fra den nye sæson står han til at tjene €18 millioner, og det vil han gøre i de næste tre sæsoner. I sidste sæson i kontrakten vil han tjene €19 millioner.

Det er derfor, at Barcelona også er klar til at sælge, men ifølge avisen mener midtbanespilleren, at han og Barcelona har et udestående, fordi han gik ned i løn med den præmis, at han ville få mere i løn i de kommende sæsoner. Derudover er der også loyalitetsbonusser, som Barcelona ikke har betalt.

Dette komplicerer yderligere et skifte til Manchester United.

Frenkie de Jong vil have en kompensation for et skifte, men det er han endnu ikke blevet tilbudt af den spanske klub.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE