AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2020 09:47
Pearce har talt: Situationen mellem Liverpool og Thiago

James Pearce har givet sit besyv med omkring rygterne med Thiago Alcantara.


Liverpool bliver i disse dage kædet sammen med Bayern München-profilen, Thiago Alcantara.

I den tyske presse lyder meldingerne, at der er en gensidig interesse mellem de to parter, men ifølge den troværdige Liverpool-korrespondent, James Pearce, virker en handel til at være usandsynlig.

- Der er en lang liste over årsager til, at man vil blive overrasket, hvis en handel blev en realitet. I en transfervindue, hvor der ikke er så mange penge, så er der andre prioriteter, medmindre man mistede en af sine midtbaneprofiler. Det vil være en transfer, som vil være forskellig ift. hvad de har gjort tidligere. Han er 29 år og har døjet med skader de seneste år og vil kræve en kæmpe løn, siger James Pearce til podcasten The Red Agenda.

- Bayern vil nok kræve omkring £35 millioner, og normalt vil det ikke være meget for en spiller af hans kaliber. Jeg har fået det forklaret det sådan, at en handel er usandsynlig, men ikke umulig.

- Man skal huske på, hvordet hele kommer fra. Personerne tæt på Thiago forsøger at skabe et marked for ham, og det er også en del af det. Jeg ville blive overrasket, hvis det skete, lyder det fra James Pearce.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED