Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:05:2019 12:00
Pearce afviser: Liverpool forsøger ikke at hente De Ligt

Liverpool Echo-journalisten kan berette, at rygterne om Matthijs De Ligt skulle være skudt ved siden af.


Don't shoot the messenger,  men Liverpool skulle angiveligt ikke være interesseret i at hente Ajax-kaptajnen,  selvom den velansete journalist Guillem Balague har fortalt det modsatte til BBC Radio 5.

Ifølge Balague skulle The Reds være i forhandlinger med De Ligt, men det er ikke tilfældet, fortæller Liverpool Echos James Pearce,  der om nogen har kontakter i klubben.

Jürgen Klopp skulle være tilfreds med de midterforsvarere, som han har til rådighed,  og skulle derfor ikke være på udkig efter forstærkninger centralt i defensiven.

Joel Matip spillede en fremragende halvsæson i anden halvdel af sæsonen,  men han er fortsat i fare for at miste sin startplads fra begyndelsen af næste sæson til Joe Gomez, som er vendt tilbage fra sin skade.

Dejan Lovren forbliver angiveligt som backup,  mens Klopp i stedet retter fokus mod at hente en ny venstreback og en alsidig angriber,  der kan bruges på flere offensive positioner.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED