AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonStoke CitySwansea CityTottenham HotspurWatford FCWest Bromwich AlbionWest Ham United
18:03:2017 21:43
Paul Pogba trækker sig fra fransk landsholdstrup

Didier Deschamps har tilføjet AS Monacos Tiemoue Bakayoko til den franske landsholdstrup oven på en skade til Paul Pogba.


Paul Pogba pådrog sig en forstrækning i baglåret i Manchester Uniteds Europa League-sejr over russiske FC Rostov og forventes at være ude i to uger. 

Derfor har Pogba måtte melde afbud til det franske landshold, der møder Luxembourg den 25. marts og tre dage senere tager imod Spanien på Parc des Princes. 

Som erstatning har den franske landstræner valgt at udtage Manchester United-emnet Tiemoue Bakayoko, der har imponeret i denne sæson for AS Monaco, blandt andet ved at score det afgørende mål i 3-1-sejren over Manchester City i onsdags, der gav videre avancement til Champions League-kvartfinalerne. 

- Didier Deschamps har udtaget Monacos Tiemoue Bakayoko oven på Paul Pogbas tilbagetrækning fra truppen efter landsholdets læger har bekræftet, at han må sidde ude i 15 dage, lyder det i en kort pressemeddelelse på det franske fodboldforbunds hjemmeside. 

Bakayoko har repræsenteret det franske landsohld på U21-niveau, men endnu ikke fået debut på A-landsholdet. 

 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED