AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 10:59
Passer med Klopps udtalelse: Ingen Liverpool-interesse i Koulibaly

Der er ingen chance for, at Liverpool henter Kalidou Koulibaly lige foreløbig.


Liverpool kommer ikke til at bruge mange millioner i det kommende transfervindue.

Sådan har den klare besked fra Jürgen Klopp lydt, og det stemmer godt overens med, at Sky Sports nu rapporterer, at the Reds ikke har interesse i at købe Kalidou Koulibaly i Napoli.

Den 29-årige midterforsvarer vil med al sandsynlighed koste over 700 millioner kroner, og det er ikke en pris, som Liverpool vil bruge på en ny spiller.

Derimod kan Merseyside-klubben komme til at gå på jagt efter en backup til det centrale forsvar, hvis Dejan Lovren skifter til en anden klub.

Ifølge Sky Sports vil Liverpool være villig til at lytte til bud på den 31-årige kroat, som er fjerdevalg i midterforsvaret og har ét år tilbage af sin kontrakt.

Skal Jürgen Klopp finde en erstatning for ham, vil det dog ikke blive hverken Kalidou Koulibaly eller en anden spiller i den prisklasse.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED