AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
02:07:2020 10:41
Passer begge klubber: Arsenal bliver tilbudt stjerneangriber i bytte for to profiler

The Express skriver, at Antoine Griezmann kan tage turen til The Emirates i bytte for to Arsenal-spillere.


Hvis Antoine Griezmann havde set sig selv blive den helt store stjerne næst efter Lionel Messi, har han hidtil taget grueligt fejl.

Hans debutsæson for de spanske mestre har været en katastrofe, og umiddelbart ligner han det seneste eksempel på en spiller, som flopper på Camp Nou efter at have gennemført en kæmpemæssig transfer.

Men det kan måske blive Arsenals held. Griezmann fik kun to minutter på banen mod Atletico Madrid forleden, og den 29-årige franskmand forventes at blive solgt efter kun én sæson. Måske som brik i en byttehandel med Arsenal, skriver The Express.

Arsenal har nemlig to spillere, som vækker interesse i Barcelona i form af Matteo Guendouzi og Pierre-Emerick Aubameyang. Udadtil har Mikel Arteta ikke definitivt lagt op til, at de to spillere forlader Arsenal denne sommer, men internt ventes de begge solgt, skriver det engelske medie.

Det kan bane vejen for en stor byttehandel, for Arsenal kan bruge de to spillere som madding for at få Antoine Griezmann ombord.

Trods en undervældende debutsæson har Griezmann scoret 14 mål og lavet fire assists i 43 kampe for FC Barcelona i denne sæson.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED