AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:08:2019 10:12
Pas på døren: Mustafi forlader angiveligt Arsenal denne uge

Arsenal ser ud til at være tæt på at kunne sende Shkodran Mustafi ud på lån.


Shkodran Mustafi kan være pist væk fra The Emirates allerede denne uge, da den lidet populære midterforsvarer står til at forlade klubben på en lejeaftale til AS Roma. Det skriver Daily Mail denne tirsdag.

Tyskeren har endnu ikke spillet et minut i Arsenal-trøjen denne sæson, og der er ikke meget, som indikerer, at han indgår i Unai Emerys planer for denne sæson.

Til gengæld kan han få en rolle for den italienske hovedstadsklub, som desperat søger med lys og lygte efter en defensiv forstærkning.  Spørger man den almene Premier League-fan, kan man sikkert altid diskutere, om Shkodran Mustafi er den rette mand eller snarere en hæmsko.

Men AS Roma forsøgte tidligere på sommeren at hente Dejan Lovren uden held, og nu har man i stedet rettet fokus mod tyskeren. Skal man tro Daily Mail, er der tale om et potentielt etårigt lejeskifte, som kan føre til et køb af Mustafi for £23 millioner næste sommer.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED