AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:02:2020 11:19
Partey Time: Arsenal vil betale Atletico-stjernes frikøbsklausul på 375 mio.

Libertad Digital skriver, at Arsenal stadig er ivrige efter at signe Thomas Partey fra Atletico Madrid.


Thomas Partey og Atletico Madrid-spillerne havde en fest af en verden efter sejren over Liverpool i sidste uges Champions League-kamp.

Den 26-årige midtbanespiller var samtidigt blandt banens bedste, og nu skulle Arsenal være "meget seriøst" opsatte på at signe den ghanesiske profil.

Ifølge spanske Libertad Digital er The Gunners allerede i kontakt med Partey og spilleres agenter for at høre, om han er interesseret i at skifte til The Emirates.

For er han det, burde en handel faktisk være ganske simpel. Partey har nemlig en frikøbsklausul på £42 millioner - svarende til 375 millioner kroner - som Arsenal er villige til at betale.

Det store spørgsmål er, om Mikel Arteta kan overtale midtbanespilleren til at skifte. Atletico skulle ønske at forlænge med Partey, men kan ikke forhindre et skifte, hvis spilleren selv ønsker det, samtidigt med at frikøbsklausulen bliver aktiveret.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED