Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2020 13:37
Paris Saint-Germain påbegynder forhandlinger om at hente Dele Alli

Champions League-finalisterne fra Paris Saint-Germain har længe beundret Tottenhams Dele Alli, og de er håbefulde i drømmen om at hente englænderen.


De franske mestre fra PSG vil forsøge at hente Dele Alli før transfervinduet lukker, og de har angiveligt allerede startet samtalerne for at få handlen i hus, melder Telegraph.

Hvad PSG’s bud eventuelt ender ud i er uklart – om det er en låneaftale med option på køb eller en fuld transfer – men de er langtidsbeundrere af Dele Alli, og de kan samtidig lide idéen om at hente en engelsk spiller.

Det virker til, at Tottenham er klar på idéen om at udlåne Dele Alli, og derfor virker det som en god mulighed for PSG og sportsdirektør Leonardo, da de også får muligheden for at se, om skiftet kan blive en succes.

Dele Alli er i dag udeladt af Tottenhams trup til kampen mod Southampton, og det er anden kamp i træk, at den engelske landsholdsspiller ikke er i Mourinhos trup – han var heller ikke udtaget til Europa League-kampen tidligere på denne uge.

Den 24-årige offensivspiller blev angiveligt tilbudt til Real Madrid som en del af en Gareth Bale-handel, der dog i sidste ende endte med, at Tottenham lejede Bale uden indblanding af Dele Alli.

Inter Milan har også været meldt interesserede i at hente Dele Alli på lån, men PSG tager altså tilsyneladende første step mod en handel, der kan blive en realitet allerede en af de kommende dage.

Bliv opdateret på rygter, bekræftede transfers og meget mere på vores Instagram-profil her:


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED