AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:02:2018 12:54
Pardew om Sturridge efter ny skade: Han var ulykkelig

Daniel Sturridge er igen blevet skadet, og det har gjort angriberen ulykkelig.


Humøret hos Daniel Sturridge er nok ikke i top i dag.

Den engelske angriber blev udskiftet efter blot tre minutter af gårsdagens Premier League-kamp mellem Chelsea og West Bromwich på Stamford Bridge med en skade.

Det lignede en ny forstrækning for angriberen, der har været udsat for en lang række skader i de seneste sæsoner, og det har naturligvis også påvirket Sturridge.

- Han var ulykkelig. Han har arbejdet på et højt niveau hos os. Han var helt oprevet, fordi han vil have succes for sig selv og West Bromwich i denne periode, sagde Alan Pardew efter kampen til the Telegraph.

Sturridge, der er blevet udlejet fra Liverpool i sidste måned, har været involveret i tre kampe for West Bromwich indtil videre. Det er nu usikkert, hvornår han vil være tilbage for the Baggies, der kæmper en hård kamp for at undgå nedrykning.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED