Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
26:09:2020 20:15
Palace-træner efter kontroversielt straffe: Den regel ødelægger spillet

73-årige Roy Hodgson var absolut ikke en tilfreds herre efter lørdagens nederlag til Everton.


Crystal Palaces manager, Roy Hodgson, var ikke tilfreds efter lørdagens 1-2-nederlag til Everton.
 
Evertons sejr kom i hus via en kontroversiel straffesparkskendelse, hvor Palace-forsvareren, Joel Ward, så ud som om, han ville gøre alt for at få sin arm væk fra bolden i tide.
 
Det, der førhen blev betegnet som en uheldig hændelse, takseres nu oftere som et straffespark.
 
Og de nye fortolkninger af, hvornår der er hånd på bolden, ødelægger ifølge Roy Hodgson fodboldspillet.
 
I sidste sæson gjorde FIFA's lovgivende organisation, IFAB, krav på, at reglerne skulle ensartes i alle ligaer verden over.
 
- Jeg synes, den regel er det rene nonsens. Jeg kan ikke forstå, hvordan alle tilsyneladende har tilladt, at denne regel trådte i kraft. Det ødelægger spillet, siger den 73-årige tidligere FCK-træner, Roy Hodgson.
 
- Vi kan ikke forstå, hvornår der er hånd på bolden, og hvornår der ikke er. Idéen er, at man så kigger på en skærm og beslutter sig for, om der er hånd på bolden. Det er absolut nonsens. Jeg vil hverken tabe eller vinde point på grund af denne regel, tilføjer Hodgson.
 
- Det er godt for jer, som er ansat hos medierne og for jeres dramatiske øjeblikke, men for os, der befinder sig i fodboldverdenen, finder jeg det meget skuffende, at spillet reduceres til at handle om dette hver uge, siger han.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED