AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
03:07:2020 16:33
Pænt nej tak: Tottenham afviser stor byttehandel med Juventus

En byttehandel, der involverede Tottenhams rekordindkøb, kommer ikke til at blive en realitet.


Juventus havde et forslag om en stor byttehandel, men det ville Tottenham ikke være med til.

Den italienske storklub ville gerne slå kløerne i Tanguy Ndombélé, og Den Gamle Dame var villig til at give Aaron Ramsey i bytte for franskmanden. Det skriver the Telegraph.

Tottenham gjorde Juventus opmærksom på, at José Mourinho har lagt planer for Ndombélé, der er klubbens dyreste indkøb nogensinde, selvom han blot er startet på banen i tre ligakampe i 2020.

Det er kun et år siden, at Juventus hentede Aaron Ramsey til klubben på en fri transfer og udstyrede ham med en kontrakt, der indbringer den tidligere Arsenal-profil i omegnen £400.000 hver eneste uge.

Han har imidlertid ikke slået til i Torino-klubben, og derfor har der på det seneste været spekuleret i, at Juventus ville forsøge at komme af med ham.

Det lader det nu til, at italienerne forsøgte med via en byttehandel, som Tottenham dog afviste.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED