AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
10:06:2019 12:14
Pålidelige kilder: United har en aftale med Europas mest målfarlige midtbanespiller

Den italienske journalist Pietro Balzano Porta påstår, at Manchester United allerede har en aftale på plads med Bruno Fernandes.


Bruno Fernandes kom aldrig på måltavlen søndag aften, men så du Nations League-finalen mellem Portugal og Holland,  fik du også syn for,  hvorfor han er den mest målfarlige midtbanespiller i Europa denne sæson.

Han bombardede nemlig Jasper Cillessen med drøn efter drøn fra distancen,  og skal man tro de seneste rygter,  så kommer Manchester United til at nyde godt af portugiserens målfarlighed næste sæson.

Det skriver den italienske journalist Pietro Balzano Prota, der arbejder for Sport Mediaset.  Han beretter, at Manchester United allerede har en aftale på plads med Bruno Fernandes,  og at der i øjeblikket arbejdes på de sidste detaljer for handlen.

Der har ellers været rygter om, at både Liverpool og Tottenham kunne være interesseret i den målfarlige midtbanespiller,  men Pietro Balzano har normalt ikke ry for at åbne munden om rygter,  medmindre han er sikker i sin sag.

Ergo kunne meget tyde på, at den 24-årige portugiser er godt på vej til Manchester United,  selvom Pietro Balzano Prota dog understreger,  at en række andre klubber fortsat forsøger at blande sig i kampen.

Der har længe været spekulationer om, at Sporting Lissabon var beredte på at sælge Bruno Fernandes for €70 millioner.  Om det viser sig at holde stik,  får vi forhåbentligt snart svar på.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED