AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 21:12
Pålidelig journalist: Liverpool er i meget konkrete forhandlinger med Lille

En fransk journalist giver en opdatering på, hvordan situationen vedrørende Nicolas Pépé og Liverpool tager sig ud.


Hvor spiller Nicolas Pépé næste sæson? Det er et spørgsmål, som ganske mange stiller sig selv i øjeblikket, og lige nu er der nok ikke nogen, der ved det – end ikke ham selv.

Den ivorianske kantspiller er blevet sat i forbindelse med en stribe af klubber gennem det seneste stykke tid, men reelt set er der tilsyneladende kun nogle enkelte klubber, der er inde i kampen om Lille-stjernen.

I et interview med Get French Football News fortæller den pålidelige, franske journalist fra RMC, Mohamed Bouhafsi, at Liverpool er én af de klubber, og den engelske storklub er således meget interesseret.

- Det drejer sig om €80 millioner. Så det er en situation, der har brug for tid og tålmodighed. Jeg kan sige, at der er meget konkrete samtaler med Liverpool. Samtaler, der end ikke bliver afvist af Lille, siger journalisten.

Nicolas Pépé, der lige nu er afsted til Africa Cup of Nations, er en spiller, som Jürgen Klopp angiveligt er stor beundrer af.

- Jeg ved, at Jürgen Klopp beundrer Nicolas Pépés profil. Han bringer en masse fart, og han er lavet til at spille i England med hurtige omstillinger og en exceptionel evne til at slå kontra.

Normalvis tøver Liverpool ikke med at afvise, at klubben er interesseret i enkelte spillere, og tidligere på året kunne Jürgen Klopp eksempelvis fortælle, at klubben ikke var ude efter Lorenzo Insigne, men indtil videre er den mulige interesse i Nicolas Pépé ikke blevet afvist.

- Jeg ved ikke, om du har fulgt med, men Liverpool er en klub, der ofte går ud og afviser transferrygter. Jürgen Klopp snakker ofte om transfers, og hvad der ikke er sandt. Liverpool har ikke afvist, lyder det fra Mohamed Bouhafsi.

Den 24-årige landsholdsspiller noterede sig for 41 kampe i den forgangne sæson med 23 mål og 12 assists til følge.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED