AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
25:06:2019 10:01
På vej til Liverpool eller United? - Bruno Fernandes poster farvel-besked

Bruno Fernandes har efter alt at dømme taget afsked med Sporting Lissabon.


Indehaveren af titlen som Europas mest målfarlige midtbanespiller,  Bruno Fernandes,  har haft så stor en sæson for Sporting Lissabon, at han forventes at forlade den portugisiske storklub for grønnere græsgange denne sommer.

Manchester City, Tottenham, Liverpool og Manchester United har været nævnt som mulige destinationer for portugiseren, men i øjeblikket skulle det kun være de sidstnævnte ærkerivaler, som duellerer om hans signatur i kulisserne.

Den italienske Tier 1-journalist Pietro Balzano Prota skrev mandag morgen, at De Røde Djævle næsten havde en aftale på plads med Sporting og Fernandes, men at Liverpool har blandet sig i ellevte time. 

Mandag skrev The Telegraph også, at Ole Gunnar Solskjær har opfordret Ed Woodward til at lukke transferen hurtigst muligt, så meget tyder på, at han ender enten på Anfield eller Old Trafford.

Og nu har hovedpersonen selv, Bruno Fernandes, i den grad indikeret, at et skifte er under opsejling med en besked på sin personlige Instagram-profil, som næsten kun kan tolkes som et farvel til Sporting Lissabon.

- En uforglemmelig tid! De kollektive bedrifter i pokalturneringen og i i ligaen blev kronet med en personlig rekord som UEFAs topscorer i de seneste år. Tak til alle for jeres bidrag. Uden jer havde det ikke været muligt, læser beskeden.

Dernæst lagde Fernandes et billede op af sig selv og sin familie på et fly. Man kan så spekulere i, om det er på vej til Manchester eller Liverpool -  eller måske blot en feriedestination, hvilket formentligt vil udsætte en eventuel transfer lidt endnu.

I øjeblikket er Liverpool  de engelske bookmakeres favorit til at signe portugiseren, selvom Manchester United klart har stået stærkest på rygtebørsen.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED