AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:06:2019 19:52
På vej hjem: Cech fotograferet med Chelsea-direktør på Stamford Bridge

Alt tyder på, at Petr Cech inden længe vender tilbage til Chelsea, efter tjekken er blevet fotograferet på Stamford Bridge sammen med Chelsea-direktør Marina Granovskaia.


Der har længe været rygter om, at Chelsea ville hente Petr Cech tilbage til klubben i rollen som sportsdirektør, og det ligner nu blot et spørgsmål om tid, før tjekken bliver præsenteret i London-klubben. 

På Twitter florerer der således her til aften en række billeder, der viser målmanden på Stamford Bridge i selskab med blandt andre Chelsea-direktør Marina Granovskaia. 

Med 11 år som Chelsea-målmand i bagagen har Cech næppe brug for en stadion tour, og der kan dermed ikke være så mange andre forklaringer, end at han snart tiltræder. 

Samtidig rygtes en anden tidligere Chelsea-profil, Frank Lampard, også tilbage til klubben i rollen som Chelsea-manager, og der er dermed lagt op til en reunion af de helt store. 

Petr Cech spillede for Chelsea fra 2004 til 2015, hvorefter han skiftede til Arsenal for til sidst at lægge handskerne på hylden for få uger siden.  

Du kan se billederne af Cech på Stamford Bridge herunder. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED