Arsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:05:2022 09:41
På tiårsdagen for legendarisk scoring: Statue af klublegende vises frem

Statuen er af Sergio Agüero.


Fredag morgen kunne Manchester City fremvise en statue af Sergio Agüero, der er skabt af den prisvindende billedhugger Andy Scott. 
 
Statuen, der er lavet af stål, er blevet placeret ved østsiden af Etihad Stadium, og den er blevet skabt i mindet om Sergio Agüeros tid i Manchester City.
 
I dag, fredag, er det præcis ti år siden, d. 13. maj 2012, at Agüero sikrede Manchester City klubbens første mesterskab i 44 år med en vanvittig overtidsscoring mod Queens Park Rangers. 
 
Formanden for Manchester City, Khaldoon Al Mubara, er glad for statuen, der hylder en stor City-spiller. 
 
- Når vores fans tænker på Sergio, vil de straks tænke på det ikoniske øjeblik (målet ved 93:20 mod QPR, red.), der sikrede klubben den første ligatitel i 44 år, men som hans rekord på 260 mål for klubben viser - hans arv og gennemslagskraft hos Manchester City går langt ud over det.
 
- Det er kun passende, at Sergio er blevet anerkendt med sin egen statue som fejring og ære for hans bedrifter i et af de vigtigste kapitler i Manchester Citys rige og lange historie. 
 
Statuen af Sergio Agüero fuldender treenigheden med Vincent Kompany og David Silva, der begge ligeledes har en statue ved Etihad. 
 
 

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE