Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
27:01:2021 14:35
På randen af konkurs: Alle Barca-stjerner kan blive sat til salg for at undgå bankerot

Ifølge flere spanske medier er FC Barcelona i så presset en finansiel situation, at de kan blive nødsaget til at sælge en lang række af sine største stjerner.


FC Barcelona er på randen af at gå konkurs, efter klubbens gæld er løbet løbsk, og det kan måske give de engelske storhold muligheden for at indgå en god handel med de hårdt trængte catalanere.

Ifølge El Mundo har FC Barcelona næsten en gæld på €1,2 milliarder, og heraf er €730 millioner noget, som skal betales tilbage inden for relativt kort tid. Faktisk skal de første €266 millioner - 1,68 milliarder kroner - betales tilbage til banken inden den 30. juni.

Og det mest oplagte sted at forsøge at spare er ved spillersalg. 74 procent af klubbens indtægter bruges på at aflønne holdets stjerner, så det er næsten bydende nødvendigt at sælge en eller flere spillere for at frigøre midler.

En anden spansk avis, Marca, skriver meget kontant, at Barcelona bliver nødt til at sælge spillere, og det kan kun blive spændende at se, hvem der så ender på transferlisten.

Lionel Messi har kontraktudløb efter denne sæson, og det er slet ikke sikkert, at Barcelona rent økonomisk er i en sitaution, hvor de faktisk kan forlænge med superstjernen. Derudover er der selvfølgelig også store navne som Marc-Andre Ter Stegen, Ousmane Dembele, Antoine Griezmann, Philippe Coutinho, Frenkie de Jong og talenter som Ansu Fati og Pedri.

Umiddelbart lyder det ikke til, at nogen Barcelona-spillere kan vide sig sikre, sådan som den økonomiske situation ser ud i øjeblikket.

LÆS DAGENS RYGTEBØRS HER!

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED