Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:06:2021 09:00
På Klopps ønskeliste: Leicester sætter prisskilt på Tielemans

Leicester kræver en større sum penge, hvis de skal sælge Youri Tielemans denne sommer.


Youri Tielemans havde en fantastisk sæson for Leicester, men desværre for ham sluttede det som en skuffelse for The Foxes, da de ikke endte i top fire.

Det kan dog ende med, at han alligevel skal spille Champions League i næste sæson. Han er nemlig på Liverpools radar, skriver Het Nieuwsblad. 

Ifølge den belgiske avis vil Youri Tielemans først træffe en beslutning om sin fremtid efter EM, men det er en stor fordel for Liverpool at kunne tilbyde Champions League-fodbold.

The Reds skal dog nå til enighed med Leicester, hvis de skal gøre sig nogen forhåbninger om at få fingrene i midtbanespilleren.

Het Nieuwsblad erfarer, at det vil kræve i omegnen af 520-600 millioner kroner, hvis Liverpool skal købe ham fri af Leicester. 

Youri Tielemans skiftede til Leicester i 2019 på permanent basis for en sum af 275 millioner kroner.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED