Arsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWest Bromwich AlbionWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:07:2020 21:26
På en skala fra 1 til 10: Mount vurderer egen indsats i debutsæsonen

Mason Mount har fået meget spilletid for Chelsea i denne sæson, og englænderen er da også jævnt tilfreds med sin egen indsats.


Inden sæsonen havde de færreste spået, at Mason Mount ville blive en afgørende spiller for Chelsea, men med Frank Lampard på sidelinjen har midtbanespilleren været fast mand for The Blues. 

Mount har spillet 51 kampe for Chelsea i alle turneringer, og han er også jævnt tilfreds med indsatsen i debutsæsonen: 

- Hvis du inden sæsonen havde sagt, at jeg ville spille over 50 kampe, så ville jeg blive meget overrasket, fortæller han til The Guardian.

Det er svært at vurdere, men jeg vil give mig selv 7 ud af 10, da jeg har scoret syv mål. Jeg er dog min egen største kritiker og ved, at der er plads til forbedringer. 

- Jeg har altid et mål om at score mindst 10 mål. Hvis du scorer 10 mål som midtbanespiller, så har du haft en god sæson. 

21-årige Mount forventes også at starte inde, når Chelsea i morgen møder Arsenal i FA Cup-finalen. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED