AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 08:52
På én betingelse: Guardiola overvejer at tage sabbatår efter næste sæson

Den spanske succestræner overvejer at tage en pause fra fodbolden, skulle han vinde Champions League med Manchester City.


Det tærer på kræfterne at være så succesfuld en træner som Pep Guardiola,  og skulle han levere det trofæ,  som Manchester City-ledelsen higer mest efter,  Champions League-titlen,  overvejer den spanske træner angiveligt at tage en pause fra fodbolden.

Det skriver Daily Star,  der citerer en række anonyme kilder.

- Pep investerer så meget energi i sit arbejde, og det tærer på ham, fortæller en af disse angiveligt til det engelske medie.

- Han stopper aldrig, men det har sin pris, og han har brug for en pause.  Det er uundgåeligt, at han bliver nødt til at trække sig.

Ifølge den unavngivne kilde kunne et sabbatår blive relevant for Guardiola allerede efter næste sæson, hvis det lykkes ham at vinde Champions League med The Citizens.

Skulle det holde stik, ville det ikke være første gang,  at verdens måske bedste træner tog en pause for at få lidt ånderum.

I 2012, da han stoppede som Barcelona-træner, brugte han et helt år i New York,  inden han gjorde comeback for Bayern München.  Dengang sagde Guardiola følgende:

- Grunden til, at jeg har taget beslutningen om at tage en pause er, at fire år er mange år. Jeg har givet alt, jeg har intet tilbage og bliver nødt til at genoplade mine batterier.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED