AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
19:07:2019 19:13
Özil spår Arsenal-talent lys fremtid: Han kan blive en stor spiller

Arsenals Mesut Özil spår 19-årige Joe Willock en lys fremtid, og han forventer, at stortalentet vil indgå i førsteholdsplanerne i den kommende sæson.


Den 19-årige Joe Willock er en af Arsenals egne, og midtbanespilleren fik i sidste sæson lov at snuse lidt mere til førsteholdet i London-klubben.

Willock fik spilletid i Premier League, FA Cuppen og Europa League, og han fandt sågar vej til netmaskerne tre gange.

Senest imponerede stortalentet i Arsenals testkamp mod Bayern München, og holdkammeraten Mesut Özil tror, at Willock går en lys fremtid i møde. 

- Han ved, hvad han kan, så han er ikke arrogant på banen, men han tror blot på sig selv. Han viste især sine kvaliteter i torsdagens kamp mod Bayern München, som er et stort hold. Vi er glade for at have ham på holdet, sagde tyskeren til Arsenals officielle hjemmeside. 

- Han var også god i sidste sæson. Hvis man altid træner med førsteholdet, føler man sig naturligvis mere komfortabel, og man tror mere på sig selv. Jeg synes, han har vist gode takter i preseason, og jeg tror, at han kan hjælpe os i den kommende sæson. 

- Disse unge spillere er gode. De viser det hver dag til træning. Hvis han forbliver skadesfri og tror på sig selv, tror jeg, at han kan blive en stor spiller. 

Midtbanespilleren står i alt noteret for 17 førsteholdskampe for Arsenal. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED