AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
13:08:2020 13:21
Özil: Jeg ønsker ikke at skifte - og sådan er det

Arsenal-playmakeren fortæller i et nyt interview med The Athletic, at han fortsat ønsker at fortsætte i Londonklubben næste sæson.


Det hele så lysere ud, dengang Mesut Özil skrev under på en ny fireårig kontrakt med Arsenal, men der er løbet meget vand under broen siden, og klubbens bedst betalte spiller har i dag svært ved overhovedet at blive udtaget til kamptruppen.

Sådan så billedet ud under Unai Emery, og sådan ser det ud til at fortsætte under Mikel Arteta, så det er ikke svært at se, hvor rygterne om et muligt exit fra klubben skulle komme.

Adskillige rapporter lægger op til, at klubledelsen forsøger sit bedste på at presse den tyske playmaker ud af klubben, men Özil har kontrakt frem til 2021, og han understreger nu atter, at han ikke har nogle intentioner om at forlade The Emirates før tid.

- Jeg beslutter, når jeg skifter. Jeg skrev ikke under på en to- eller treårig kontrakt. Jeg skrev under på en fireårig én, og det bør alle respektere, fortæller tyskeren i et interview med David Ornstein for The Athletic.

- Når en klub ønsker, at en spiller skal skifte, og spilleren så siger nej, må klubben acceptere det eller se, om man kan finde en løsning. Jeg ønsker ikke at forlade Arsenal, så sådan er det.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED