AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
09:07:2020 19:57
Özil forbereder sig på fremtiden: Skifter kun til en klub fra disse to lande

Mesut Özil har på det seneste været meget udskældt, og er ikke blevet udtaget til Arsenals seneste tre kamptrupper.


Mesut Özil forbereder sig i øjeblikket på tiden efter Arsenal. Han har fortalt venner og familie, at han kun vil overveje at spille i enten USA eller Tyrkiet.
 
Den tyske offensivspiller ønsker dog at blive i Arsenal i et år mere, og det er også her, at hans kontrakt med klubben udløber.
 
Playmakeren trak sig tilbage fra landsholdsfodbold efter stor kritik som følge af et billede, hvor han poserede med Tyrkiets præsident, Recep Erdogan.
 
Som følge heraf er der heller ingen chance for, at han vender tilbage til den liga, hvor hans karriere for alvor begyndte: Bundesligaen.
 
Siden fodbolden vendte tilbage til sin forholdsvis normale tilværelse igen, er det ikke blevet til så meget som et enkelt spilminut for Özil.

SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED