AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
01:07:2020 15:00
- Özil er en af verdens dårligste spillere uden bolden

Paul Merson retter en skarp kritik af Mesut Özil og tyskerens evner, når Arsenal ikke er i boldbesiddelse.


Mesut Özils karriere er gået fra at være en stor profil i Real Madrid og verdensmester med Tyskland til nu at være reduceret til marginalspiller i Arsenal.

Midtbanespilleren har ikke præsteret på et tilstrækkeligt højt niveau i flere sæsoner nu, og kritikken hagler jævnligt ned over tyskeren, som er Premier Leagues bedst betalte spiller med en ugeløn på £350.000.

Nu er det den tidligere Arsenal-spiller, Paul Merson, som er ude med riven efter Özil – og særligt Arsenal-spillerens evner, når han har ikke har bolden.

- Han kan ikke spille på dette Arsenal-hold. Her er hvorfor: Han kommer ikke til at ændre sit spil som 30-årig, og Arsenal kommer ikke til at ændre spillestil for ham.

- Hvis han ikke har bolden, er han en af de værste spillere i verden. Det vil jeg sige. Nævn en dårligere spiller, når holdet ikke har bolden. Jeg har aldrig set en, der er så uinteresseret, når holdet ikke har bolden, siger Merson til Sky Sports.

Özil har ét år tilbage af sin kontrakt, og der har tidligere været forlydninger fremme, om at Arsenal gerne vil af med ham, men at ingen klubber er villige til at betale den tårnhøje løn, han vil forlange.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED