AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:07:2019 14:40
Özil afviser rygter: Har et godt forhold til Emery

Der har længe været rygter om et dårligt forhold mellem Unai Emery og Mesut Özil, men ifølge tyskeren er det ikke sandt.


2018/19-sæsonen var ikke noget at skrive hjem om for Mesut Özil, der slet ikke leverede varen for Arsenal. Samtidig var der meget snak om, at han skulle have et dårligt forhold til Arsenal-manager Unai Emery, og sommeren har derfor været spækket med diverse rygter om et skifte væk fra London-klubben. 

De rygter bliver dog afvist af Özil, der slår fast, at han har et glimrende forhold til den spanske manager: 

- Jeg har et virkelig godt forhold til manageren, så vi snakker en masse. Han ønsker at hjælpe mig, og jeg ønsker at hjælpe holdet, fortæller Özil ifølge Goal.

- Jeg ved, hvad jeg er i stand til på banen, og jeg tror, at både jeg og holdet får en god sæson. 

Den kreative tysker er især kendt for at levere assists, men i den forgangne sæson lagde han kun op til to mål i Premier League, mens han også scorede fem gange. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED