AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:01:2018 09:24
Oxlade-Chamberlain om Coutinho-salg: Kommer ikke til at påvirke os

Alex Oxlade-Chamberlain mener ikke, at Philippe Coutinhos farvel til Liverpool kommer til at have en effekt.


Da Liverpool solgte Philippe Coutinho til Barcelona for £145 millioner tidligere på måneden forsvandt en del af den optimisme, som formentlig strøg over den røde del af Merseyside efter købet af Virgil van Dijk og de seneste fornuftige resultater på Anfield.

Ifølge Alex Oxlade-Chamberlain er der dog ingen grund til bekymring, for der er stadig masser af kvalitet i Liverpool-truppen, hvor den engelske midtbanespiller fremhæver tre af sine holdkammerater.

- Da Phil (Philippe Coutinho, red.) ikke spillede i nogle kampe, spillede vi stadig god fodbold, og vi har stadig fantastiske spillere, som kan score mål i form Mo (Mohamed Salah, red.), Sadio (Mané, red.) og Roberto (Firmino, red.) og alle andre, fortalte den tidligere Arsenal-spiller til the Times.

- Vi har mål og kreativitet over hele linjen. Selvfølgelig bidrog Phil godt til det – det kan der ikke være tvivl om. Fakta er, at han er væk nu, og vi skal tænke på, hvordan vi få arbejdet udført. Jeg har tiltro til, at vi bare kommer videre nu. Jeg tror ikke, at det kommer til at påvirke os overhovedet.

Efter salget af Coutinho kan det meget vel være Oxlade-Chamberlain, som kommer til at få en større rolle på den centrale midtbane.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED