AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
30:06:2020 10:28
Owen: Tre klubber vil udfordre Liverpool om mesterskabet næste sæson

Michael Owen peger på tre klubber, der kan udfordre Liverpool i toppen af Premier League.


Der har ikke været reel spænding om mesterskabet i denne Premier League-sæson, men det vil der blive lavet om på næste sæson.

Sådan siger Michael Owen i hvert fald. Den tidligere Premier League-angriber mener, at der er tre klubber, der vil give Jürgen Klopps mandskab kamp til stregen i 2020/21-sæsonen.

- Jeg synes, det (Liverpool, red.) er et rigtig, rigtig stærkt hold, som formentlig vil være stærke i noget tid. Det betyder dog ikke, at de ikke kan indhentes. Manchester City er et fænomenalt hold, og hvis de får det til at spille, får vi et fantastisk titelræs, siger Owen til Premier League Productions.

- Manchester United er det første hold, som derudover springer i øjnene, fordi holdet forbedrer sig så hurtigt. Chelsea viser store ambitioner med deres indkøb. De har været udelukket fra at købe spillere i noget tid, men nu køber de stort ind, og de har nogle unge spillere på vej frem.

I øjeblikket er Liverpool 23 point foran Manchester City, mens Chelsea og Manchester er yderligere ni og 14 point bagefter.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED