AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
06:10:2022 22:14
Owen taler ud om misset Liverpool-skifte: "Sådan skete det"

Michael Owen var stensikker på, at han skulle tilbage til Liverpool i 2005, men sådan endte det ikke.


Michael Owen var en sand legende for Liverpool i slutningen af 90'erne og starten af 00'erne. 

I 2004 skiftede han til Real Madrid, men var der kun et enkelt år. Herefter skiftede han til Newcastle, og herefter blev han plaget af skader og nåede aldrig sit topniveau igen.

I 2009 skiftede han så til Manchester United, hvilket mange Liverpool-fans ikke var tilfredse med. Han har tidligere fortalt, at han på det tidspunkt var klar til at skifte til Liverpool, men de ville ikke have ham.

Inden sin transfer til Newcastle var han også opsat på at komme tilbage til Anfield, men Liverpool ville ikke betale nok.

- Da jeg ville forlade Real Madrid, snakkede jeg med Liverpool. De ville have mig tilbage. De bød £10 millioner. De solgte mig for £8 millioner og bød £10 millioner, så jeg tænkte, at jeg vendte hjem, siger Michael Owen til BT Sports.

- Real-præsidenten bankede på min dør på hotellet inden en pre-season kamp og sagde: "Hør. Vi har et bud fra et engelsk hold. Hvordan har du det?". Jeg fortalte, at jeg havde haft en god oplevelse, men jeg ville tilbage, fordi jeg troede det var Liverpool.

- Han sagde: "Okay, men det er Newcastle", og jeg kunne ikke forstå det. Liverpool sagde, at de ville byde, så jeg gik ud fra, at det var dem. Jeg ville ikke til nogen anden klub end Liverpool. Newcastle bød £16 millioner, så hvis Liverpool gjorde det, ville Real Madrid sælge mig. Hvis ikke, så skulle jeg blive eller skifte til Newcastle.

- Jeg sagde til Liverpool, at hvis de bød £12 millioner, så ville jeg tvinge Real Madrid op i et hjørne - at beholde mig eller lade mig skifte til Liverpool. Men Liverpool kunne kun gå med £10 millioner, så jeg skulle træffe en stor beslutning. Jeg snakkede med Newcastle, og de ville sælge mig for £12 millioner til Liverpool efter et år, hvis jeg skiftede til dem. 

- Hvis jeg blev et år mere, så lød prisen på £8 millioner, og sådan ville det fortsætte. Så ville det være attraktivt for Liverpool at købe mig tilbage. Jeg håbede på at komme tilbage for £12 millioner, men så blev jeg knæskadet, og Liverpool købte Torres og Suarez. Så skete det aldrig. Det var fedt at spille for Newcastle, men jeg ville bare tilbage til Liverpool, lyder det fra Michael Owen.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE