Annonce
Annonce
Annonce
Annonce
Annonce

Overraskende: Sådan er Arsenals Raya-handel strikket sammen

Af Jeppe Augustsen
09.08.2023 Kl. 18:23
Arsenal henter Brentford-stjernen på en lejeaftale.

I går kunne Fabrizio Romano melde, at Arsenal ville hente David Raya, hvor der skulle være en aftale på plads mellem klubberne.

Der blev ikke meldt om, hvordan handlen var strikket sammen.

Arsenals første bud på David Raya lød på på £20 millioner – svarende til 172 millioner kroner – og prisen kunne stige med yderligere 25 millioner kroner. Derfor gik man ud fra, at der var tale om en permanent aftale, da der efterfølgende blev meldt om en aftale mellem klubberne.

 

Men det er det ikke, hvis man skal tro The Athletic.

Ifølge det engelske medie har Arsenal og Brentford forhandlet en lejeaftale på plads, som inkluderer en købsoption.

The Athletic erfarer, at Arsenal betaler £3 millioner for at leje ham i en enkelt sæson og kan gøre skiftet permanent for £27 millioner, der svarer til 233 millioner kroner. 

David Raya har også underskrevet en etårig kontrakt med Brentford inden skiftet, da The Bees vil sikre, at han ikke mister markedsværdi næste sommer, hvis Arsenal ikke gør brug af købsoptionen.

David Raya har sagt farvel til holdkammeraterne i Brentford og skal igennem sit lægetjek hos Arsenal i løbet af torsdag.

SPIL MED I VORES GRUPPE PÅ HOLDET.DK, HVOR DU BLANDT ANDET KAN VINDE EN BEOSOUND HØJTALER OG OG EN VALGFRI PREMIER LEAGUE-TRØJE. TILMELD DIG HER.


TOPHISTORIER LIGE NU

5. Én ting forhindrer Højbjerg-skifte

Annonce