AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLuton TownLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSheffield UnitedTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
08:06:2023 19:50
Overraskende: Leicester-profil på vej til West Ham?

West Ham er angiveligt forrest i kampen om at sikre sig Leicester-profil.


Harvey Barnes spiller ikke i Leicester næste sæson.

Det må næsten stå klart efter The Foxes’ nedrykning, for der er massiv interesse for den engelske kantspiller fra en række Premier League-klubber.

 

Nu lyder meldingen fra The Telegraph, at West Ham er længst fremme i forhold til at købe Harvey Barnes, som The Hammers kan lokke med Europa League-fodbold næste sæson.

Samtidig er forventningen også, at West Ham kommer til at sælge Declan Rice for et enormt millionbeløb, der giver klubben mulighed for at bruge store beløb på flere andre spillere.

Konkurrencen om Barnes’ underskrift er hård, for både Aston Villa, Tottenham og Newcastle er interesserede i kantspilleren.

Leicester ser gerne, at midtbanespilleren skal koste omtrent 350 millioner kroner, men klubbens nedrykning gør forhandlingspositionen markant dårligere.

Barnes har været ejet af Leicester hele sin karriere og har spillet 187 kampe for klubben, hvor det er blevet til 45 scoringer og 32 assists.


TOPHISTORIER LIGE NU

1. Næste signing skal i hus: Liverpool skal forhandle med to spillere

2. Nej tak: David de Gea har truffet afgørende beslutning

3. Højlund vil til denne Premier League-klub

4. Romano med afsløring: Så lidt betaler Liverpool for Mac Allister

5. Fabrizio Romano: Disse spillere forlader Manchester United


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE