AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:09:2022 15:19
Overraskende: De skal erstatte Brian Laudrup på TV 2

Brian Laudrup røg i weekenden ud i kulden hos flere danske medier.


Brian Laudrup røg i weekenden ud i kulden hos flere danske medier.

Det bevirkede blandt andet, at den 53-årige fodboldlegende, der blandt andet har en fortid hos Chelsea, mistede sit job hos TV 2.

Og nu har kanalen så afsløret, hvem der erstatter Brian Laudrup.

Der skal hele tre eksperter til at afløse Laudrup, fortæller sportsredaktør hos TV 2, Carsten Werge.

- Når vi kommer til kampen på søndag (mod Frankrig, red.), så er det David Nielsen, der bliver sat ind. Og til Danmarks første kamp til VM (mod Tunesien, red.) er det Bo Henriksen, siger Werge til B.T.

De to trænere blev tidligere på året hos deres forhenværende respektive klubber i form af AGF og FC Midtjylland.

Derudover er valget også faldet på Jonas Hebo Rasmussen, der har en fortid hos blandt andre FC Nordsjælland, og som i forvejen beskæftiger sig med fodbold på kanalen.

Det har dog hele tiden været planen, at Bo Henriksen og David Nielsen skulle implementeres hos TV 2-teamet, forsikrer Werge.

Selvom Laudrup formentlig har været en vellidt person i de danske stuer, så er det promoveringen af Dubai tidligere på måneden, som nu koster ham flere stillinger. Det har simpelthen ikke været foreneligt med mediernes værdier, hedder det sig.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE