AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrentfordBrighton & Hove AlbionChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCLeedsLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNottingham ForestSouthamptonTottenham HotspurWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
31:08:2022 23:25
Overraskelser i PL: 10 mulige Deadline Day-signings

Her er 10 bud på mulige transferoverraskelser på Deadline Day.


Der resterer et døgn af sommerens transfervindue, og det er altid et hektisk et af slagsen.

I den anledning kommer vi her med vores bud på 10 overraskende Premier League-signings, der kan blive en realitet inden transfervinduet lukker.

Douglas Luiz fra Aston Villa til Liverpool

Liverpool er på jagt efter en midtbanespiller, og det er ikke meget, der bliver meldt ud af de journalister, som dækker klubben tæt. Konrad Laimer skulle være ønsket, men han bliver i RB Leipzig. En mulighed, som ville være en overraskelse på transfervinduets sidste dag, er Douglas Luiz. Han har ét år tilbage af sin kontrakt, og måske kan Liverpool tilhøje midtbanespilleren i en god handel.

Cody Gakpo fra PSV Eindhoven til Southampton eller Leeds

PSV-stjernen har ikke lagt skjul på, at flere klubber vil have ham. Manchester United har trukket sig, men flere PL-klubber er stadig interesseret. 

Rafael Leao fra AC Milan til Chelsea

Han har flere gange været rygtet til Stamford Bridge, og senest melder The Times, at Chelsea vil gøre et sidste forsøg på at hente portugiseren. Det vil formentlig være den helt store overraskelse på Deadline Day, hvis det skete sker.

Youri Tielemans fra Leicester til Newcastle

Belgieren har ét år tilbage af sin kontrakt og har gennem hele sommeren været rygtet væk fra King Power Stadium. Der er meldinger om en sen interesse fra The Magpies.

Mykhaylo Mudryk fra Shakhtar Donetsk til Brentford

The Bees kunne meget vel gøre ukraineren til klubbens dyreste signing nogensinde. De har hvert fald afgivet et bud, men det er uvist, om Shakhtar Donetsk er villige til at sælge.

Lucas Moura fra Tottenham til Aston Villa

Konkurrencen er blevet hård på de offensive pladser i Tottenham, og brasilianeren er blevet skubbet længere tilbage i køen. Måske er han selv interesseret i et skifte, og Aston Villa skulle have øjne på ham.

Danilo fra Palmeiras til Arsenal

Den brasilianske midtbanespiller bliver ikke nem at hende, da Palmeiras ikke vil sælge midt i sæsonen. De er angiveligt mere tilbøjelige til at sælge til januar, og derfor skal der et ekstraordinært bud til, hvis de skal sælge nu.

Mohammed Kudus fra Ajax til Everton

Den tidligere FC Nordsjælland-stjerne er desperat efter et skifte til Goodison Park. Han er ikke mødt op til træning i håb om at fremtvinge et skifte, og det skal vise sig, om Ajax vil sælge endnu en spiller.

Edson Alvarez fra Ajax til Chelsea

Inden for de seneste dage er Alvarez blevet rygtet til Newcastle og Chelsea, hvor sidstnævnte skulle have budt €50 millioner. Men Ajax har solgt flere profiler denne sommer, og det ville være meget overraskende, hvis de sælger endnu en profil

Ruslan Malinovskyi fra Atalanta til Tottenham

Den 29-årige ukrainer er angiveligt på Antonio Contes liste, og Ruslan Malinovskyi skulle drømme om et skifte til London-klubben. Et Deadline Day-transfer kan ikke helt udelukkes.

FØLG MED I VORES TRANSFER LIVE HER.


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED
ANNONCE