AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
23:05:2019 19:50
OVERRASKELSE: Martial var den mest effektive afslutter i 2018/19-sæsonen

Manchester Uniteds franske stjerne var overraskende den mest effektive afslutter i den netop afsluttede sæson, skriver Manchester Evening News.


Manchester Uniteds sæson er en til glemmebogen, og derfor kommer det også som en overraskelse, at United har den mest træfsikre spiller i hele sæsonen i truppen.

Det drejer sig om Anthony Martial, der scorede 10 mål i den netop afsluttede sæson i Premier League.

Ifølge statiskker har han den bedste skud-per-mål udnyttelse. Han formåede nemlig at score de 10 mål på kun 39 skud i 27 optrædener.

Sadio Mané, der vandt Premier League Golden Boot sammen med Mohamed Salah og Pierre-Emerick Aubameyang, var den næstbedste afslutter, mens Glenn Murray var den tredjebedste.

I den anden ende af skalaen ligger Martials holdkammerat Marcus Rashford, der kun formåede at score på 12 procent af sine skud.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED