AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
14:02:2020 16:57
Overraskelse måske på vej: United kan få populær stjerne tilbage

Manchester United kan gøre brug af en tilbagekøbsklausul og hente Memphis Depay hjem til Old Trafford.


Manchester United er i lang tid blevet sat i forbindelse med tekniske, målfarlige midtbanefolk som Leicesters James Maddison og Aston Villas Jack Grealish.

Men måske skal storklubben forstærke sig offensivt på anden vis. For en gammel kending kan være på vej tilbage til Old Trafford.

Flere medier - heriblandt Manchester Evening News og Daily Star - skriver nemlig, at Ole Gunnar Solskjær og co. kan udnytte en tilbagekøbsklausul, som man i sin tid sikrede sig ved afgangen af Memphis Depay. Det er sjældent, det sker, men i dette tilfælde sørgede klubben for at få en sådan klausul på plads ved salget af hollænderen til Lyon i 2017.

Den tidligere PSV Eindhoven-spiller har siden scoret imponerende 53 mål og lagt 43 assists i 134 kampe for den franske klub, hvor han i mellemtiden også er blevet anfører.

Successen har gjort ham stadigt mere populær hos Manchester Uniteds fans, selvom Depay kun præsterede syv kasser i 53 kampe for De Røde Djævle, som smed £25 millioner for ham i 2015. Det hjælper selvfølgelig også på det, at han har plejet forholdet til fansene ved at lægge billeder af sig selv iført gamle Manchester United-trøjer på Instagram, hvilket han gjorde i 2019.

Lyon har før været åbne for et salg, og Ole Gunnar Solskjær har da også personligt scoutet den hollandske landsholdsspiller under en kamp mod PSG, så måske er der noget i det.

Måske skal den tidligere 7’er tilbage til Manchester United. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED