AFC BournemouthArsenal FCBrighton & Hove AlbionBurnleyCardiff City FCChelsea FCCrystal PalaceEverton FCFulham FCHuddersfield TownLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
11:01:2018 14:57
OVERBLIK: Mediernes beretninger om Liverpools jagt på Keita

Vi bringer her mediernes seneste beretninger omkring Liverpools jagt på Naby Keita.


I sommer sikrede Liverpool sig en handel, der sender Naby Keita til Anfield, men skiftet bliver først en realitet efter denne sæson.

Efter salget af Philippe Coutinho ønsker Jürgen Klopp dog at hente ham i dette transfervindue, men det er kompliceret.

Diverse medier har i dag forskellige beretninger om situationen - vi giver her et overblik:

GOAL

RB Leipzig vil gerne beholde Naby Keita resten af sæsonen, men de er efter sigende åben for et skifte, så længe Liverpool vil betale nok. Inden weekenden vil RB Leipzig tage et møde med Naby Keita, hvor de vender tingene. Hvis RB Leipzig beslutter sig for at sælge, skal der laves en ny betalingsstruktur mellem de to klubber.

The Guardian

Den tyske klub kræver yderligere £17,7 millioner, hvis Liverpool vil hente ham nu, og det vil betyde, at den samlede pris for Naby Keita passerer £70 millioner.

Liverpool Echo

Den lokale avis melder, at Merseyside-klubben ikke har fået oplyst 'et ekstra beløb' af RB Leipzig. Liverpool vil gerne have ham i dette transfervindue, men de vil også gerne bibeholde det gode forhold til den tyske klub, og hvis Ralf Rangnick, der er sportsdirektør i RB Leipzig, fastholder, at de ikke vil sælge nu, så vil det blive respekteret af Liverpool.

Situationen er også kompliceret, fordi de to klubber allerede har indgået en aftale. I handlen, som de indgik i sommer, skal Liverpool betale £66,8 millioner for Keita, hvis de kvalficerer sig til Champions League, mens prisen lyder på £57,9 millioner, hvis de ikke kvalificerer sig. Med en femteplads efter 17 spillerunder er de uden for pladserne, der giver adgang til Champions League. 

Football Whispers

RB Leipzig vil have Liverpool til at betale den Champions League-bonus (ovenstående) samt en yderligere fee for at realisere et skifte i januarvinduet. Derudover var Naby Keita på besøg i Liverpool mellem jul og nytår, hvor man diskuterede image rights og trøjenummer. 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED