AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
20:06:2019 10:48
Overblik: Fisker Mbappé efter et Liverpool-skifte?

Kylian Mbappés seneste aktiviteter på de sociale medier har fået Liverpool-fans verden over til at spekulere i, hvorvidt franskmanden hinter til et fremtidigt skifte til Anfield.


Liverpool var interesseret i at hente Kylian Mbappé, inden superstjernen skiftede fra Monaco til Paris Saint-Germain. Men i øjeblikket er der store spekulationer om, hvorvidt The Reds får chancen igen.

Da Mbappé blev kåret til Ligue 1 Player of The Year udtalte angriberen i sin takketale, at tiden måske var kommet til en ny udfordring og et nyt projekt. Paris Saint-Germain-præsidenten Nasser Al-Khelaifi har efterfølgende afvist, at Mbappé skulle være til salg denne sommer.

Men adskillige Liverpool-fans på sociale medier er overbeviste om, at den 20-årige angriber fisker efter et skifte til Anfield, og det er måske ikke helt ubegrundet, at Reds-tilhængerne er ved at gejle sig selv helt op.

Det hele startede i weekenden, da Mbappé, der er på reklametur for Nike i USA, lagde en video op på sine sociale medier.  Hele reklamen er ren promovering af sportsbrandet, men mest interessant er, at han ses sammen med LeBron James, der er iført en Liverpool-kasket.

Basketball-stjernen er som bekendt passioneret Liverpool-fan og ejer en mindre aktieandel af klubben. Småting, vi ved det, men den ultra-pålidelige Liverpool-korrespondent, der arbejder for The Times, retweetede efterfølgende videoen.

Det fik Liverpool-fans til at fare til tasterne, da de tolkede det som en indikation på, at Joyce måske ved noget om et kommende skifte, som vi ikke ved.

Det var ét lillebitte fingerpeg mod et muligt skifte til Liverpool, men der er mere endnu. Mandag bemærkede ekstatiske Reds-supportere nemlig, at Mbappé havde fulgt en række nuværende og tidligere Liverpool-spillere på Instagram.

Han havde blandt andet fulgt Fabinho og Mohamed Salah, ligesom Steven Gerrard, Philippe Coutinho og Luis Suarez også var iblandt. Vildere blev det, da den franske angriber kort tid efter lage en historie op på sin Instagram-konto, som blot varslede noget med ordene "SOON". 

Sidst, men ikke mindst, har Mbappé nu i et nyt interview med Herculez Gomez fra ESPN antydet, at han anser Jürgen Klopp som en dygtig træner - og ville spille med Liverpool, hvis han skulle spille med et hold i konsolspillet FIFA.

Det er alt sammen små hints, men nok næppe nok til at kunne konstatere, at et skifte til Anfield er under opsejling endnu. Det kunne ellers være ekstremt fedt at se franskmanden i Premier League, men meget tyder på, at Paris Saint-Germain er mere interesserede i at sælge Neymar end Mbappé denne sommer.

 

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED