AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
12:06:2019 12:53
This Is Our Year: Fem punkter Liverpool kan forbedre for at vinde mesterskabet næste år

FourFourTwo kommer her med sit bud på fem punkter, Liverpool kan forbedre sig på forud for næste sæson.


Reserve-backs til begge sider:

Vi ved, at Alberto Moreno forlader klubben denne sommer, når hans kontrakt udløber, så en erstatning for den spanske forsvarer er påkrævet. 

Det betyder, at Jürgen Klopp og Liverpool med noget nær garanti er på udkig efter en backup til Andy Robertson, men Trent Alexander-Arnold kunne også passende bruge en mand at veksle lidt med, når benene bliver trætte i løbet af den kommende sæson.

Sidste sæson dækkede James Milner ind på både højre- og venstreback i perioder, og selvom Joe Gomez er i stand til at spille højreback, ville en specialist til både højre og venstre side være at foretrække.

For med to deciderede venstrebacks samt to specialister på højreback sammen med Joe Gomez, Virgil Van Dijk, Joel Matip og Dejan Lovren ville Liverpool have den perfekte balance i defensiven.

En ekstra angriber

Alberto Moreno smutter, men det gør Daniel Sturridge også i slutningen af juni, når hans kontrakt udløber. Derfor har Liverpool brug for en ekstra offensivspiller, som enten kan være backup-angriber for Roberto Firmino, eller som er så alsidig, at han kan spille samtlige tre offensive positioner.

Max Kruse og Nicolas Pepe er blevet rygtet til klubben, men ifølge flere kilder er Liverpool lunkne på dem begge, da man foretrækker måske at satse på Divock Origi og mere spilletid til unge Rhian Brewster. 

Det kunne være et alternativ, men ellers har The Reds brug for en ekstra angriber af en vis kaliber.

En kreatør til midtbanen

Adam Lallanas sidste mål for Liverpool blev scoret i maj 2017, og sidenhen har han blot startet ni kampe for klubben. Derfor er det ikke noget under, at han rygtes væk fra klubben denne sommer.

Klopp kan til gengæld glæde sig over at få Alex Oxlade-Chamberlain tilbage til næste sæson, men selvom The Reds har masser slidere centralt på banen, mangler man fortsat en kreatørtype.

Ham forsøgte man at hente i form af Nabil Fekir sidste sommer, men transferen faldt famøst sammen i ellevte time på grund af bange anelser over franskmandens skadeshistorik.

Det vrimler ikke med ekstremt dygtige offensive midtbanespillere, som også er tilgængelige denne sommer, men en midtbanesigning som Bruno Fernandes ville give ekstremt god mening for The Reds - selvom lige netop portugiseren næppe kommer til at ske.

En reservemålmand ligeså dygtig som Mignolet

Mignolet har taget degraderingen til bænkevarmer som en vaskeægte professionel, og den belgiske keeper har aldrig ytret sig negativt efter Alissons ankomst.

Han har dog antydet, at han kunne forlade klubben i jagten på mere spilletid. Noget kunne også tyde på, at The Reds er klar til at imødekomme hans ønske, for der har været rygter om, at man er på udkig efter en ny reservemålmand.

Hidtil har Adrian, der netop er blevet frigjort af West Ham samt Cardiffs Neil Etheridge været rygtet til, men mindre ville heller ikke kunne gøre det; Liverpool har brug for en ny reservekeeper med stor erfaring - og dét helst med Premier League.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED