AFC BournemouthArsenal FCAston Villa FCBrighton & Hove AlbionBurnleyChelsea FCCrystal PalaceEverton FCLeicester CityLiverpool FCManchester City FCManchester United FCNewcastle UnitedNorwich CitySheffield UnitedSouthamptonTottenham HotspurWatford FCWest Ham UnitedWolverhampton Wanderers FC
07:07:2020 13:22
Otte spillere har kontraktudløb i 2021 - Men Solskjær prioriterer kun at forlænge med én

Manchester United har otte spillere med kontraktudløb om under 12 måneder.


Nemanja Matic fik forleden afklaret sin fremtid med en ny treårig Manchester United-kontrakt, men det samme gælder ikke otte andre af klubbens førsteholdsspillere, som nu har under 12 måneder tilbage på deres kontrakter.

Det gælder Jesse Lingard, Marcos Rojo, Timothy Fosu-Mensah, Joel Pereira, Lee Grant, Juan Mata, Sergio Romero og Paul Pogba. Og sidstnævnte er ikke overraskende den eneste, som Manchester United prioriterer at få forlænget med.

Det skriver Manchester Evening News.

Sidste sommer udtalte den franske midtbanespiller, at det snart var "tid til en ny udfordring," og skød dermed en kavalkade om rygter til Real Madrid og Juventus i gang. Men ingen af de to klubber skulle have pengene til at signe Pogba denne sommer, og sidenhen har piben fået en anden lyd.

Pogba skulle være gladere nu, end han har været længe, og Manchester United ventes at bruge den klausul, der automatisk forlænger franskmandens ophold på Old Trafford frem til 2022.

Men Manchester United vil gerne have Pogba til at skrive under på en ny kontrakt, selvom klubben formentligt bliver nødt til at fortsætte sin spillemæssige optur og overbevise franskmanden om, at han stadig kan vinde trofæer på Old Trafford.

Pengene er i hvert fald ikke noget problem. Klubben skulle være villige til at bruge nogle af de lønkroner, som man sparer ved ikke at forlænge med Juan Mata, Marcos Rojo osv., til at løfte Pogba til samme lønniveau som David de Gea.

 


SENESTE NYT

OP | NED

SENESTE NYT

OP | NED